Τουρισμός Για Όλους : Τουρισμός για Όλους 2021: Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι - Πώς ... - Σε λίγες ημέρες ανακοινώνονται τα τελικά αποτελέσματα για τον κοινωνικό τουρισμό για όλους και οι δικαιούχοι των voucher για διακοπές.

Τουρισμός Για Όλους : Τουρισμός για Όλους 2021: Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι - Πώς ... - Σε λίγες ημέρες ανακοινώνονται τα τελικά αποτελέσματα για τον κοινωνικό τουρισμό για όλους και οι δικαιούχοι των voucher για διακοπές.. Γυναίκα τουρίστας απολαμβάνει τη θέα στο πανέμορφο λευκό χωριό της οίας με την καλντέρα. 11786/02.07.2021 και 11788/02.07.2021 δημόσιες προσκλήσεις καλούμε τους ενδιαφερόμενους δικαιούχους να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα « τουρισμός για όλους », έτους 2020. Μέσω του «τουρισμός για όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια ή αντίστοιχα το τουριστικό πακέτο μέσω τουριστικών γραφείων, σε παρόχους που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα προσφέροντας ειδικές τιμές! Σήμερα τα αποτελέσματα με τους τελικούς δικαιούχους επόμενο άρθρο στις φλόγες για 9η μέρα η εύβοια: Το πρόγραμμα απευθύνεται στο σύνολο των ελλήνων πολιτών, ενώ η επιλογή των δικαιούχων γίνεται κατόπιν κλήρωσης των αιτήσεων που υποβλήθηκαν στο www.tourism4all.gov.gr.

Σε λίγες ημέρες ανακοινώνονται τα τελικά αποτελέσματα για τον κοινωνικό τουρισμό για όλους και οι δικαιούχοι των voucher για διακοπές. Το πρόγραμμα απευθύνεται στο σύνολο των ελλήνων πολιτών, ενώ η επιλογή των δικαιούχων γίνεται κατόπιν κλήρωσης των αιτήσεων που υποβλήθηκαν στο www.tourism4all.gov.gr. Τελειώνει η διαδικασία των ενστάσεων για το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους 2021». Ο κατάλογος των κληρωθέντων ωφελούμενων μελών του προγράμματος θα αναρτηθεί εντός της ημέρας στον ιστότοπο του υπουργείου τουρισμού. Τα οριστικά αποτελέσματα στο tourism4all.gov.gr.

Τουρισμός Για Όλους: ΕΔΩ θα κάνετε αίτηση για δωρεάν ...
Τουρισμός Για Όλους: ΕΔΩ θα κάνετε αίτηση για δωρεάν ... from www.tromaktiko.gr
Η ηλεκτρονική εφαρμογή του προγράμματος «τουρισμός για όλους», www.tourism4all.gov.gr θα δέχεται αιτήσεις των δικαιούχων σύμφωνα με το τελευταίο ψηφίο του αφμ από σήμερα 29/6/2020 το απόγευμα έως την πέμπτη 09/07/2020 ως εξής: Αναρτήθηκε στο φεκ η κοινή υπουργική απόφαση ( κυα) για το πρόγραμμα « τουρισμός για όλους » μέσω τουριστικών πρακτορείων. Μπορείτε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα τουρισμού για όλους σαν: Τελειώνει η διαδικασία των ενστάσεων για το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους 2021». Η ηλεκτρονική υπηρεσία « τουρισμοσ για ολουσ. Μπείτε στην εφαρμογή και δείτε την οριστική. Στο φεκ διευκρινίζονται τα κριτήρια, οι δικαιούχοι και το ύψος της επιδότησης του προγράμματος «τουρισμός για όλους». Εάν δεν λάβετε το έτος 2020 μέρος στο πρόγραμμα, μπορείτε να υποβάλλετε αίτηση συμμετοχής με βάση τον αριθμό που λήγει το αφμ σας ως εξής:

Μέσω του «τουρισμός για όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια ή αντίστοιχα το τουριστικό πακέτο μέσω τουριστικών γραφείων, σε παρόχους που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα προσφέροντας ειδικές τιμές!

Μέσω του «τουρισμός για όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια ή αντίστοιχα το τουριστικό πακέτο μέσω τουριστικών γραφείων, σε παρόχους που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα προσφέροντας ειδικές τιμές! Το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους» απευθύνεται σχεδόν στο σύνολο των ελλήνων πολιτών. Ξεκινά η απόδοση των vouchers σε 128.351 νέους ωφελούμενους www.naftemporiki.gr 19 λεπτά πριν Πώς θα δείτε τα αποτελέσματα. Μπείτε στην εφαρμογή και δείτε την οριστική. Εάν δεν λάβετε το έτος 2020 μέρος στο πρόγραμμα, μπορείτε να υποβάλλετε αίτηση συμμετοχής με βάση τον αριθμό που λήγει το αφμ σας ως εξής: Μέσω του «τουρισμός για όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια ή αντίστοιχα το τουριστικό πακέτο μέσω τουριστικών γραφείων, σε παρόχους που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα προσφέροντας ειδικές τιμές! Τους οριστικούς δικαιούχους του προγράμματος «τουρισμός για όλους» ανακοίνωσε το υπουργείο τουρισμού. Η ηλεκτρονική εφαρμογή του προγράμματος «τουρισμός για όλους», www.tourism4all.gov.gr θα δέχεται αιτήσεις των δικαιούχων σύμφωνα με το τελευταίο ψηφίο του αφμ από σήμερα 29/6/2020 το απόγευμα έως την πέμπτη 09/07/2020 ως εξής: Σας ενημερώνουμε ότι με τις υπ' αρ. Η ηλεκτρονική υπηρεσία « τουρισμοσ για ολουσ. Ανακοινώθηκαν στο tourism4all.gov.gr οι πίνακες με τους οριστικούς παρόχους και αυτούς που αποκλείονται. Μέσω του «τουρισμός για όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια ή αντίστοιχα το τουριστικό πακέτο μέσω τουριστικών γραφείων, σε παρόχους που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα προσφέροντας ειδικές τιμές.

Στο φεκ διευκρινίζονται τα κριτήρια, οι δικαιούχοι και το ύψος της επιδότησης του προγράμματος «τουρισμός για όλους». Ο κατάλογος των κληρωθέντων ωφελούμενων μελών του προγράμματος θα αναρτηθεί εντός της ημέρας στον ιστότοπο του υπουργείου τουρισμού. Μέσω του «τουρισμός για όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια ή αντίστοιχα το τουριστικό πακέτο μέσω τουριστικών γραφείων, σε παρόχους που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα προσφέροντας ειδικές τιμές. Με περισσότερες επιλογές και επιδότηση ακόμη και σε ποσοστό 100%, το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους» δίνει την ευκαιρία σε επιπλέον 300.000 έλληνες να οργανώσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους και να ταξιδέψουν εντός της. Σε λίγες ημέρες ανακοινώνονται τα τελικά αποτελέσματα για τον κοινωνικό τουρισμό για όλους και οι δικαιούχοι των voucher για διακοπές.

Τουρισμός για όλους: Σήμερα τα τελικά αποτελέσματα, πώς θα ...
Τουρισμός για όλους: Σήμερα τα τελικά αποτελέσματα, πώς θα ... from www.ieidiseis.gr
Η υποβολή αίτησης γίνεται με κριτήριο το ετήσιο ατομικό εισόδημα, το οποίο δεν πρέπει να ξεπερνά τα 16.000 ευρώ ή τα 28.000 στην περίπτωση οικογένειας, με προσαύξηση 1.500 ευρώ ανά ανήλικο τέκνο. Τους οριστικούς δικαιούχους του προγράμματος «τουρισμός για όλους» ανακοίνωσε το υπουργείο τουρισμού. Στο φεκ διευκρινίζονται τα κριτήρια, οι δικαιούχοι και το ύψος της επιδότησης του προγράμματος «τουρισμός για όλους». Το πρόγραμμα απευθύνεται στο σύνολο των ελλήνων πολιτών, ενώ η επιλογή των δικαιούχων γίνεται κατόπιν κλήρωσης των αιτήσεων που υποβλήθηκαν στο www.tourism4all.gov.gr. Μέσω του «τουρισμός για όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια ή αντίστοιχα το τουριστικό πακέτο μέσω τουριστικών γραφείων, σε παρόχους που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα προσφέροντας ειδικές τιμές! Το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους», προϋπολογισμού 100 εκατομμύρια ευρώ, δημιουργήθηκε από το υπουργείο τουρισμού για την ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού για το έτος 2020 και η εκπόνησή του παρατάθηκε για το 2021. Πώς θα δείτε τα αποτελέσματα. To οριστικό μητρώο παρόχων για το πρόγραμμα τουρισμός για όλους έτους 2020 και ο οριστικός πίνακας αποκλειομένων παρόχων θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση της.

Η υποβολή αίτησης γίνεται με κριτήριο το ετήσιο ατομικό εισόδημα, το οποίο δεν πρέπει να ξεπερνά τα 16.000 ευρώ ή τα 28.000 στην περίπτωση οικογένειας, με προσαύξηση 1.500 ευρώ ανά ανήλικο τέκνο.

Σας ενημερώνουμε ότι με τις υπ' αρ. Το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους», προϋπολογισμού 100 εκατομμύρια ευρώ, δημιουργήθηκε από το υπουργείο τουρισμού για την ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού για το έτος 2020 και η εκπόνησή του παρατάθηκε για το 2021. Ο κατάλογος των δικαιούχων θα αναρτηθεί εντός της ημέρας στον ιστότοπο του υπουργείου τουρισμού και στην πλατφόρμα tourism4all.gov.gr. Μέσω του «τουρισμός για όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια ή αντίστοιχα το τουριστικό πακέτο μέσω τουριστικών γραφείων, σε παρόχους που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα προσφέροντας ειδικές τιμές. Σήμερα τα αποτελέσματα με τους τελικούς δικαιούχους επόμενο άρθρο στις φλόγες για 9η μέρα η εύβοια: Η ηλεκτρονική υπηρεσία « τουρισμοσ για ολουσ. Σημαντικά βελτιωμένο θα τρέξει φέτος το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους», ύστερα από τις πρωτοβουλίες της υφυπουργού τουρισμού σοφίας ζαχαράκη, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση. Μέσω του «τουρισμός για όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια ή αντίστοιχα το τουριστικό πακέτο μέσω τουριστικών γραφείων, σε παρόχους που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα προσφέροντας ειδικές τιμές! 11786/02.07.2021 και 11788/02.07.2021 δημόσιες προσκλήσεις καλούμε τους ενδιαφερόμενους δικαιούχους να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα « τουρισμός για όλους », έτους 2020. Πώς θα δείτε τα αποτελέσματα. Ξεκινά η απόδοση των vouchers σε 128.351 νέους ωφελούμενους www.naftemporiki.gr 19 λεπτά πριν Σε ύφεση τα μέτωπα της πυρκαγιάς όμως φοβίζουν οι αναζωπυρώσεις Η ηλεκτρονική εφαρμογή του προγράμματος «τουρισμός για όλους», www.tourism4all.gov.gr θα δέχεται αιτήσεις των δικαιούχων σύμφωνα με το τελευταίο ψηφίο του αφμ από σήμερα 29/6/2020 το απόγευμα έως την πέμπτη 09/07/2020 ως εξής:

Η περίοδος υποβολή ενστάσεων από τους παρόχους καταλυμάτων έληξε την τρίτη, 21.07.2020. Μπορείτε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα τουρισμού για όλους σαν: Πώς θα δείτε τα αποτελέσματα. Το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους» απευθύνεται σχεδόν στο σύνολο των ελλήνων πολιτών. Το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους», προϋπολογισμού 100 εκατομμύρια ευρώ, δημιουργήθηκε από το υπουργείο τουρισμού για την ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού για το έτος 2020 και η εκπόνησή του παρατάθηκε για το 2021.

Τουρισμός για Όλους - Αναδείχθηκαν οι νέοι δικαιούχοι ...
Τουρισμός για Όλους - Αναδείχθηκαν οι νέοι δικαιούχοι ... from www.tovima.gr
Ο κατάλογος των κληρωθέντων ωφελούμενων μελών του προγράμματος θα αναρτηθεί εντός της ημέρας στον ιστότοπο του υπουργείου τουρισμού. Πώς θα δείτε τα αποτελέσματα. Το πρόγραμμα απευθύνεται στο σύνολο των ελλήνων πολιτών, ενώ η επιλογή των δικαιούχων γίνεται κατόπιν κλήρωσης των αιτήσεων που υποβλήθηκαν στο www.tourism4all.gov.gr. Σε λίγες ημέρες ανακοινώνονται τα τελικά αποτελέσματα για τον κοινωνικό τουρισμό για όλους και οι δικαιούχοι των voucher για διακοπές. Σε ύφεση τα μέτωπα της πυρκαγιάς όμως φοβίζουν οι αναζωπυρώσεις Αναρτήθηκε στο φεκ η κοινή υπουργική απόφαση ( κυα) για το πρόγραμμα « τουρισμός για όλους » μέσω τουριστικών πρακτορείων. Εάν δεν λάβετε το έτος 2020 μέρος στο πρόγραμμα, μπορείτε να υποβάλλετε αίτηση συμμετοχής με βάση τον αριθμό που λήγει το αφμ σας ως εξής: Μέσω του «τουρισμός για όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια ή αντίστοιχα το τουριστικό πακέτο μέσω τουριστικών γραφείων, σε παρόχους που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα προσφέροντας ειδικές τιμές.

Το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους» απευθύνεται σχεδόν στο σύνολο των ελλήνων πολιτών.

11786/02.07.2021 και 11788/02.07.2021 δημόσιες προσκλήσεις καλούμε τους ενδιαφερόμενους δικαιούχους να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα « τουρισμός για όλους », έτους 2020. Σας ενημερώνουμε ότι με τις υπ' αρ. Μέσω του «τουρισμός για όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια ή αντίστοιχα το τουριστικό πακέτο μέσω τουριστικών γραφείων, σε παρόχους που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα προσφέροντας ειδικές τιμές! Η περίοδος υποβολή ενστάσεων από τους παρόχους καταλυμάτων έληξε την τρίτη, 21.07.2020. Το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους» απευθύνεται σχεδόν στο σύνολο των ελλήνων πολιτών. Μπορείτε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα τουρισμού για όλους σαν: Μέσω του «τουρισμός για όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια ή αντίστοιχα το τουριστικό πακέτο μέσω τουριστικών γραφείων, σε παρόχους που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα προσφέροντας ειδικές τιμές. Στο φεκ διευκρινίζονται τα κριτήρια, οι δικαιούχοι και το ύψος της επιδότησης του προγράμματος «τουρισμός για όλους». Το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους», προϋπολογισμού 100 εκατομμύρια ευρώ, δημιουργήθηκε από το υπουργείο τουρισμού για την ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού για το έτος 2020 και η εκπόνησή του παρατάθηκε για το 2021. Σημαντικά βελτιωμένο θα τρέξει φέτος το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους», ύστερα από τις πρωτοβουλίες της υφυπουργού τουρισμού σοφίας ζαχαράκη, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση. Η υποβολή αίτησης γίνεται με κριτήριο το ετήσιο ατομικό εισόδημα, το οποίο δεν πρέπει να ξεπερνά τα 16.000 ευρώ ή τα 28.000 στην περίπτωση οικογένειας, με προσαύξηση 1.500 ευρώ ανά ανήλικο τέκνο. Πώς θα δείτε τα αποτελέσματα. Το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους», προϋπολογισμού 100 εκατομμύρια ευρώ, δημιουργήθηκε από το υπουργείο τουρισμού για την ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού για το έτος 2020 και η εκπόνησή του παρατάθηκε για το 2021.